Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Gepubliceerd: augustus 23, 2022
Voeding voor jouw puppy: waar moet je op letten?

We begrijpen het, voor ons zijn alle honden eeuwig schattige puppy’s, maar laten we het hebben over die kleine wolkjes van een paar maanden oud. Dus, ben je op zoek naar tips over puppyvoeding en hoe je jouw pup het beste kan ondersteunen tijdens deze belangrijke levensfase? Lees dan snel verder!

Wat moet je jouw pup te eten geven?

Puppy’s hebben andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. Logisch, toch? Ze groeien als kool! Ze hebben bijvoorbeeld meer eiwitten nodig en de verhouding tussen calcium en fosfor moet goed zijn voor de ontwikkeling van hun gewrichten. Daarom is het van groot belang dat je speciaal puppyvoer gebruikt in plaats van voer voor volwassen honden.

Gelukkig is het net zo eenvoudig voor puppy’s om plantaardig te eten als voor volwassen honden! In ons assortiment vind je verschillende opties aan puppybrokjes van merken zoals Benevo, Omni, en Noochy Poochy. Deze knapperige brokjes zitten boordevol essentiële voedingsstoffen, waardoor jouw pup alle bouwstenen krijgt die nodig zijn om uit te groeien tot een gezonde, flinke hond!

Liever verse voeding als volledige maaltijden of als toevoeging aan de brokjes? Dan kun je ook zelf aan de slag gaan! Koken voor je pup is niet alleen leuk, maar ook nog eens supergezond. Met speciale recepten en supplementen zoals VegePup wordt dit nog makkelijker en zorg je ervoor dat je pup alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. CompassionCircle deelt hier een aantal leuke recepten met producten van Vegepup.

Hoeveel voer moet je een puppy geven?

Nou, dat kan zomaar per brokje verschillen! Op de verpakking vind je gelukkig alle gedetailleerde voedingsrichtlijnen, zoals de aanbevolen hoeveelheid voer per dag. Soms wordt de hoeveelheid namelijk gebaseerd op het huidige gewicht van je pup en bij andere merken wordt er gekeken naar het geschatte volwassen gewicht.

Mocht je zelf gaan koken, dan worden de hoeveelheden per dag aangegeven bij de recepten. Zo weet je zeker dat jouw puppy precies krijgt wat hij/zij nodig heeft!

Ons assortiment voor vegan pups

Naast vegan hondenbrokken, hebben we hier ook allerlei snacks en andere verzorgingsproducten voor de pup!

Ga je met je pup op stap? Ontdek ook onze selectie van verstelbare tuigjes, bijpassende riemen, handige snackzakjes en opvouwbare waterbakjes. Allemaal gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Natuurlijk hebben we ook duurzame speeltjes voor pups! Tip: de henneptouw speeltjes zijn handig voor wanneer ze tandjes moeten wisselen. Leuk om samen mee te spelen, maar ook erg fijn voor die scherpe tandjes dus. En met de kauwwortels heeft je pup eindeloos kauwplezier!

En dat waren onze tips voor het voeden van je opgroeiende pup! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Team VegaVriend