Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:2017
Leeftijd: 6 jaar
Frits leeft nu zonder maagkrampen en diarree

”Frits krijgt veganistische voeding, omdat ik zelf veganist ben en na veel opzoekwerk en vergelijken van voeding, heb ik ontdekt dat veganistisch hondenvoer een compleetvoeding kan zijn waarin alles zit wat honden nodig hebben. Minder vetten zorgen er ook voor dat mijn dieren beter op gewicht blijven. Gezonde huisdieren zonder er andere dieren voor te moeten laten lijden alsook een minder grote ecologische voetafdruk, maken het voor mij logisch om de beslissing te nemen.

Op het moment krijgen mijn honden droogvoer van Yarrah en Green Petfood. Mijn ervaring met het plantaardige voer is een mooie glanzende vacht, honden die mooi op gewicht blijven, energiek en minder darmklachten (zelfs geen diarree bij overgang). Frits had vroeger als jonge hond heel veel last van maagkrampen en diarree door zeer gevoelige darmen. Geen enkele brok leek goed voor hem, zelfs niet na de langste en voorzichtigste overgang. Het was bij Frits zeer lang zoeken. Bij het testen van de plantaardige Yarrah brokken leek Frits geen problemen te ondervinden. Zelfs de overgang naar de Yarrah brokken verliep zonder problemen. Frits blijft met deze brokken ook mooi op gewicht, zelfs na zijn castratie vorig jaar.

Qua prijs betaal ik zeker niet meer dan wanneer ik dierlijke brokken en snacks kocht. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze en hoop dat er in de toekomst nog meer bewustwording komt rond veganisme bij honden en dat het zeker niet ongezond is. Momenteel heerst er nog te hard het idee dat honden pure carnivoren zijn en dat ze van alles tekort zouden komen op vegan voer. Mijn viervoeters zijn het levende bewijs dat dit zeker niet het geval is.” – Lindsey van den Eynde

Geschreven op 23-8-2019