Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:januari 2019
Leeftijd: 3 jaar
Favoriete snack:

Yarrah hondenkoekjes 

Gaston heeft nu een goede stoelgang

”Gaston krijgt veganistische voeding, omdat ik zelf veganist ben en na veel opzoekwerk en vergelijken van voeding, heb ik ontdekt dat veganistisch hondenvoer een compleetvoeding kan zijn waarin alles zit wat honden nodig hebben. Gezonde huisdieren zonder er andere dieren voor te moeten laten lijden alsook een minder grote ecologische voetafdruk, maken het voor mij logisch om de beslissing te nemen.

Gaston werd 8 maanden geleden geadopteerd. Hij was zeer mager doordat hij veel stress had ervaren in het verleden en hierdoor ook zeer angstig en nerveus is. Hij had dan ook vaak last van diarree. Zodra Gaston bij de roedel is gekomen, hebben we hem geleidelijk aan overgezet op plantaardige brokken. Hij at ze meteen met volle smaak. Zijn vacht glanst mooi, zijn stoelgang is vast en regelmatig en zijn gewicht schommelt niet meer. Een blij hondje in zijn nieuwe vegan familie.

Op het moment krijgen mijn honden droogvoer van Yarrah en Green Petfood. Mijn ervaring met het plantaardige voer is een mooie glanzende vacht, honden die mooi op gewicht blijven, energiek, minder darmklachten (zelfs geen diarree bij overgang). 

Qua prijs betaal ik zeker niet meer dan wanneer ik dierlijke brokken en snacks kocht. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze en hoop dat er in de toekomst nog meer bewustwording komt rond veganisme bij honden en dat het zeker niet ongezond is. Momenteel heerst er nog te hard het idee dat honden pure carnivoren zijn en dat ze van alles tekort zouden komen op vegan voer. Mijn viervoeters zijn het levende bewijs dat dit zeker niet het geval is.” – Lindsey van den Eynde

Geschreven op 23-8-2019