Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:2011
Leeftijd: 15 jaar en 7 maanden
Favoriete snack:

Mara kan niet kiezen, ze vindt heel veel lekker! 🙂 Ze lust o.a. komkommers, worteltjes of een boterham. Ook vond ze alles uit het snackpakket lekker, maar door wat issues met het gebit kan ze niet alle snacks meer eten. Verder geniet ze ook erg van tarwebiscuitjes die mijn ouders soms geven aan hun kleinhond!

Mara eet ruim 8 jaar veganistisch

”Mara eet ruim 8 jaar veganistisch. Acht jaar geleden kwam ze vanuit Spanje naar Nederland. Ik heb haar meteen overgezet op veganistisch voer (Yarrah en Ami Dog). Dat ging meteen goed. Ik weet niet wat voor voer ze heeft gehad in het asiel in Spanje, maar ik heb vanaf het begin gemerkt dat alles smaakte en ze het er prima op doet. Ik heb nooit het gevoel gehad dat er iets ontbrak.

Zelf ben ik al 16 jaar veganist, dus voor mij was het evident dat geen enkel dier moet lijden voor menselijke behoeftes. Toen ik Mara ging opvangen heb ik mij natuurlijk verder verdiept in de mogelijkheden om diervrij – vegan – voer te geven. Het was prima mogelijk. Ik kende ook anderen die dit deden en goede ervaringen hadden. Waarom zou je dieren laten doden voor het voer van een dier waar je voor zorgt als het niet nodig is? Kortom; het is gewoon logisch om dan vegan voer te geven. Reacties over vegan voeren van ‘huisdieren’  hebben het vaak over dat het niet natuurlijk is, maar wat is er uberhaupt ‘natuurlijk’ aan een doorgefokte hond die fysiologisch al veel afwijkt van de voorouder, de wolf. Voor elk dier gaat het om voedingsstoffen. En met vegan voer kan je de nutritionele behoeften vervullen van de hond én niet meewerken aan de industrie die dieren structureel uitbuit. Waarom zou je dat dan niet doen? 

Momenteel is Mara fan van V-dog Crunchy nuggets. Ik bestel die vaak ook in combinatie met Greta, welke ze ook erg lekker vindt. Vroeger heb ik Yarrah en Ami Dog gegeven. Soms krijgt ze die ook nog wel. Natvoer krijgt ze van Yarrah of Amidog. Mara is niet zo kieskeurig ;)” – Alex Romijn

Geschreven op 12-7-2019