Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds: juli 2020
Leeftijd: (bijna) 4 jaar
Favoriete snack:

Whimzees Stix and Toothbrushes, gedroogde zoete aardappel en kokos, alle soorten koekjes van jullie en natuurlijk de Vegusto Vegi-Dog maxi worst!

Nera is nu een blije eter!

”Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.) 

Op dit moment krijgt Nera de kleine brokjes van Greta, haar lievelings natvoer van Pauline én sinds ik het boek Dog.Eat.Plant heb ook zelfsamengesteld voer met een supplement.

Nera was niet ‘zo’n eter’ werd er gezegd toen wij haar kregen. Ik denk dat zij altijd heeft moeten wachten op haar voedsel, in de roedel waar zij verbleef bij een opvang in Roemenië en ook daarvoor, toen zij een onbepaalde tijd aan een ketting heeft doorbracht op iemands land.

In het begin was ik blij als zij wat at. Ik probeerde van alles. Maar toen ik haar ook plantaardig natvoer ben gaan geven veranderde haar eetlust! Wij probeerden alle blikjes uit en Pauline’s natvoer bleek haar favoriet!

Met smart keek ik toen uit naar het Dog.Eat.Plant boek. Ik kon niet wachten om ook zelf voor haar te gaan koken. Dit wel met de nodige onderbouwde kennis natuurlijk! Ik zorgde dat ik de supplementen in huis had. De eerste maaltijd die ik voor haar maakte was gelijk een groot succes! Ze likte haast de bodem uit haar bak!

Nu, als ik ’s avonds aan het koken ben, wordt Nera helemaal onrustig van blijdschap want zij eet nu samen met ons!

Een eigen bereid maal of af en toe een blikje. En tussendoor eet zij nog graag haar brokjes! Want nu is ze een blije eter!

Als aanvulling:
Dat het geven van dierenvrij, dus plantaardig voedsel, aan je huisdier je zoveel vreugde kon schenken, dat had ik nooit gedacht! Wetende dat hier geen andere dieren voor geleden hebben, wetende dat het supergezond en uitgebalanceerde voeding is, verzonnen en gemaakt door mensen die het goede voor alle dieren in hun gedachten hebben. Het geeft je een gevoel van dankbaarheid! En dit heeft de band van mij met Nera nog dieper gemaakt. Dit doordat ik echt bewust ben van wat ik haar geef, en omdat ik dit echt met liefde voor haar (en alle andere dieren) kies of maak.
”- Petra Breure

Geschreven op 23-1-2020