Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:oktober 2018
Leeftijd: 2 jaar
Favoriete snack:

Vegusto natvoer en een bakje havermelk (dit krijgt hij elke zaterdagavond)

Poet houdt van Vegusto

”Mijn kat vindt veganistisch voer al vanaf het begin lekker. Hij schronst zijn brokken weg en natvoer vindt hij nog lekkerder. Toen ik eerst visbrokken aan hem gaf was Poet erg mager, werd zijn ontlasting oranje-kleurig en was ik niet blij met alle chemische troep die hij zo binnenkreeg. Toen ik overstapte naar vegan brokken werd Poet een stuk gezonder; zijn poep had weer een normale kleur, zijn vacht werd zachter en begon meer te glanzen en hij kwam een kilo aan. Hij krijgt een mix van Amì Cat en Benevo brokken.

Het gaat nu, maanden later, nog steeds heel goed met hem! Er hoeven nooit meer dieren te worden geslacht voor mijn ventje. 

Ik raad iedereen aan die geïnteresseerd is in vegan dierenvoeding en/of zijn huisdier vegan wil gaan voeren om eerst zelf goed op onderzoek uit te gaan. Zorg dat je weet wat voor eten je je dier moet geven om de juiste stoffen binnen te krijgen en ga niet zomaar experimenteren. Ga het gesprek aan met andere mensen die vegan huisdieren hebben en kijk hoe zij het doen (de Facebook groep “Vegan Huisdieren”is hier een goede plek voor.)” – Elisa Werthenbach

Geschreven op 5-3-2019