Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:mei 2019
Leeftijd: 17 weken (25-06-2019)
Favoriete snack:

Vanille koekjes vindt ze lekker, maar een kauwstaafje ook.

Saar, de jonge veganist

”Saar is onze eerste hond. Zelf eet ik veganistisch en streef ik ook naar een zo veganistisch mogelijk bestaan. De keus om wel of geen hond te nemen was wel lang een twijfel…. Uiteindelijk toch gegaan voor onze Saar. Dan stuit je op informatie m.b.t. voeding. Honden stammen af van wolven en wolven eten vlees. Voor mij voelde het niet oké om vlees te voeren. Als het echt zou moeten voor Saar; oké, maar ik ben verder gaan zoeken. Via Instagram en Facebook volg ik Lisette Kreischer en ik heb haar ook persoonlijk ontmoet en ik dacht: ‘ik vraag het aan haar’. Zij had mij een mooi verhaal gestuurd wat mij sterker maakte in mijn keus. Ook heb ik contact gelegd met VegaVriend en ook zij hadden een goed en mooi verhaal m.b.t. vegan hondenvoeding. Met deze informatie en door mijn hart te volgen durfde ik het aan. Naast de Benevo puppy brokken krijgt zij momenteel ook de beloningskoekjes van Baby Latta Mix. Een feest voor Saar en ook voor mij! Geen stinkende vleeshanden, maar een lekkere vanillegeur. Ze krijgt nu veel beloningskoekjes, maar wij breken de koekjes meestal in 5 stukjes. We doen er dus lang mee.

Vanuit mijn omgeving krijg ik regelmatig de opmerking: ‘Het zal wel duur zijn!’ Ja en nee. Als je brokken haalt in een goedkope supermarkt… Ja, dan zijn wij meer kwijt. Wanneer je een duurder soort brokken koopt dan is de prijs niet duurder. Je wilt je hond toch sterk en gezond hebben? Ook de beloningskoekjes zijn niet duur. 900 gram voor 4,75 euro. Ga maar eens naar een dierenwinkel en koop daar een bakje met beloningskoekjes. Een potje van 300 gram kost 3,55 euro! Dan is vegan dus niet duurder!

Extra aanvulling:
Bij VegaVriend heb ik gemerkt dat je altijd kunt mailen. Ze denken mee en geven waar nodig advies. De bestellingen die wij gedaan hebben, worden netjes verzonden en tot nu toe altijd een snack cadeau gekregen. Zo hebben wij Saar kennis laten maken met bv. de vega varkensoor en kauwstaafjes. Alles wat wij bestellen (wat natuurlijk nieuw is voor ons en voor Saar) wordt met veel plezier opgegeten. Ondanks dat mijn omgeving het niet adviseert om de hond vegan op te voeden ben ik blij met VegaVriend en ik wil niet overstappen naar vlees….” – 
Manon