Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:augustus 2018
Leeftijd: Waarschijnlijk 2 jaar
Favoriete snack:

mix van Ami en Benevo brokjes

Savannah kauwt goed op haar brokjes

”Savannah leefde de eerste periode van haar leven op straat in Zuid-Europa, net als heel veel andere katten en honden daar. Voor zwerfdieren is het leven daar allesbehalve fijn. Datzelfde geldt voor de dieren in de vee-industrie. Ik wil dat Savannah een beter leven krijgt en dat gun ik alle dieren.

De jongedame krijgt nu een mix van Ami Cat en Benevo kattenbrokjes die zij met smaak opeet. Mevrouw vindt het heerlijk om te eten, maar als ze genoeg heeft gehad dan stopt ze en gaat ze lekker luieren of spelen. Savannah at voor ze bij mij kwam al dezelfde brokjesmix, dus dat kan ik niet met ander voer vergelijken. Mijn vorige katten aten niet veganistische brokjes en bij hen merkte ik wel dat ze af en toe minder trek hadden of zich soms te gulzig te goed deden met vervolgens uitbraken van het teveel. Zij slikten het liefst de brokjes in hun geheel in als ze de kans kregen. Bij Savannah merk ik meer rust tijdens het eten en ze kauwt er goed op, al zijn de brokjes klein.

Ze is een blije en tevreden poes en vaak, zoals ook nu, komt ze gezellig bij me zitten of liggen. Bezoekers zijn ook zonder uitzondering dol op haar. Savannah houdt enorm van luieren, maar is ook graag actief. Alles wat ritselt of beweegt heeft haar interesse en dan rent en springt ze dat het een lieve lust is. Haar lievelingsspeeltje? De veters van mijn vegetarian boots!”  – Annemieke

Geschreven op 26-2-2019
Update 15-1-2020:
”Savannah heeft haar favoriete snack ontdekt: Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq.”