Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Gedragstherapie

Buitenlandse honden worden tegenwoordig massaal naar Nederland gehaald. Dat verloopt niet altijd probleemloos. Wij wonen samen met twee honden uit het buitenland: Teddy en Rani. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig sommige problemen kunnen zijn. De één is angstig voor van alles in zijn nieuwe omgeving. De ander heeft dingen op straat geleerd die thuis ongewenst zijn. Je hebt de beste bedoelingen, maar het gaat niet zoals je wilt. Met hond en baas werk ik samen naar een plezierige nieuwe situatie. Wil jij de (straat)taal van jouw hond leren begrijpen?

De naam gedragstherapeut is niet beschermd en daarom mag iedereen zich uitgeven voor gedragstherapeut. Er zijn echter ook een aantal opleidingen die erkent worden door de beroepsvereniging voor gedragstherapeuten Alpha. De opleiding gedragstherapie bij honden van Dogvision is er daar één van. Dogvision is een door CRKBO erkende opleidingsinstelling. 

Ik ben geregistreerd bij de NVGH (Nederlandse vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden) onder lidnummer: 1443

Van 2014 tot 2018 heb ik de opleiding tot gedragstherapeut bij honden gevolgd bij Dogvision. Daar heb ik de onderstaande modules gevolgd:

Andere lezingen/workshops die ik heb gevolgd: