Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Gepubliceerd: augustus 23, 2022
Voeding voor jouw puppy: waar moet je op letten?

Wat moet je je puppy te eten geven?

Puppy’s hebben een andere voedingsbehoefte dan volwassen honden, omdat puppy’s nog in de groei zijn. Ze hebben bijvoorbeeld meer eiwit nodig en de calcium-fosfor verhouding moet goed zijn voor de ontwikkeling van de gewrichten. Daarom is het belangrijk dat je je puppy echt puppyvoer geeft en niet voer voor volwassen honden.

Welke voeding past het beste bij jouw puppy?

We hebben verschillende mogelijkheden voor puppy’s. Er bestaan van twee merken complete puppybrokjes: Benevo en VeggieAnimals.

Mocht je pup dit niet lekker vinden, kun je ook zelf aan de slag. Je kunt namelijk maaltijden koken aan de hand van speciaal uitgebalanceerde recepten en een supplement die je eraan toevoegt, VegePup. De recepten hiervoor vind je hier.

Hoeveel voer moet je een puppy geven?

De aanbevolen hoeveelheid voer per dag staat aangegeven op de verpakking.

VeggieAnimals gaat uit van het huidige gewicht van de pup. Je vind de uitgebreide voedingsrichtlijnen op de verpakking of klik hier.

Benevo gaat uit van het geschatte volwassen gewicht van je pup. De aanbevolen hoeveelheid maakt dus gebruik van het normale volwassen gewicht van het ras van je hond, NIET van het huidige gewicht van je pup. Bijvoorbeeld: Een Labrador pup van 2kg en een Border Collie pup van 2kg moeten allebei een andere hoeveelheid gevoerd krijgen.

Op de verpakking van de voeding staat de aanbevolen hoeveelheid weergegeven. Voor Benevo puppyvoer vind je dit ook hier.

Wanneer je zelf gaat koken staat bij de recepten aangegeven hoeveel je per dag aan je pup hoort te voeren.

Bekijk ons assortiment voor vegan pups

Naast vegan voeding hebben we ook allerlei snacks en verzorgingsproducten voor de pup.

We hebben ook verstelbare tuigjes, bijpassende riemen, handige snackzakjes en opvouwbare waterbakjes die je kunt gebruiken voor onderweg, klik hier voor deze producten . Zo geef je jouw pup een stoere outfit, wat ook nog eens gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Natuurlijk hebben we ook duurzame speeltjes voor pups. Tip: de henneptouw speeltjes zijn handig voor wanneer ze tandjes moeten wisselen. Met de kauwwortels heeft je pup eindeloos kauwplezier.

Poepzakjes en poepzakjeshouders zijn natuurlijk ook handig voor onderweg en vind je hier.