Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Prozyme® Plus

58.50

Op voorraad

Spijsverteringsenzymen helpen om de voedingsstoffen die in de voeding aanwezig zijn te bevrijden. Door het bewerken van diervoeding maken we de van nature aanwezige enzymen echter kapot. Hierdoor kunnen huisdieren hele onnatuurlijke klachten krijgen zoals huidproblemen, kale plekken of gewrichtsproblemen.

Bijna elk proces in het lichaam vereist enzymen. Enzymen zitten in planten en in rauw eten, die helpen ons om de enzymen die in ons lichaam zelf worden aangemaakt hun werk te kunnen doen. Nobelprijswinnaar Dr. James B. Summer van de Cornell Universiteit suggereerde jaren geleden al dat we meer voedingsstoffen uit ons eten zouden halen als we onze inname van plantaardige enzymen zouden vergroten. Dit is extra belangrijk voor huisdieren omdat zij bijna geen voedsel meer in de natuurlijke staat binnenkrijgen (ook niet bij huisgemaakt eten).

Aangezien koken de enzymen vernietigt is er niets in het diervoer wat de voedingswaarde vrijmaakt. Hoe bevrijd je deze voedingsstoffen dan? Het antwoord is Prozyme Plus. Door dit toe te voegen verbetert de opname van voedingsstoffen uit de diervoeding tot 71%. Het is een combinatie van sterk geconcentreerde en gezuiverde natuurlijke plantaardige enzymen (lipases, amylases, proteases en cellulases). Alle ingrediënten zijn van menselijke kwaliteit. Prozyme Plus is gunstig voor al onze dierlijke metgezellen, zoals honden, katten, paarden, vogels en konijnen.

Het is geen geneesmiddel dus het kan niet interfereren met medicijnen of andere behandelingen. Prozyme Plus zal elke behandeling juist versterken en werkt preventief verzorgend.

Dit product lijkt duurder dan het is: met deze verpakking van 300 gram kun je bij een kat van 4,5kg 2 jaar vooruit en bij een hond van 20kg 8 maanden. Gebruik ¼ theelepel enzymen bij 250 mililiter eten.

Specificatie Omschrijving
Inhoud 300 grams.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • ”Nova eet veganistisch omdat ik zelf 3 jaar geleden veganist ben geworden. Het voelde daarna niet meer goed om vlees te geven. Nova heeft ook al sinds haar 1,5 jaar een aangeboren huidafwijking. 

  Nova,

  Vegan sinds:

  2019

  Favoriete snack:

  Buddy koekjes
 • Otis is een minpinmix van ruim 9 jaar. We hebben hem geadopteerd toen hij 20 maanden was in februari 2013. Hij zat toen in een asiel nadat hij met een aantal andere hondjes door de Dierenbescherming 6 weken daarvoor uit een slechte situatie was gehaald.

  Otis,

  Vegan sinds:

  2015

  Favoriete snack:

  de Whimzees Toothbrush
 • Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.)

  Nera,

  Vegan sinds:

  juli 2020

  Favoriete snack:

  Whimzees Stix