Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.7 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Cranimals D-Tox

24.00

Cranimals D-Tox is een supplement ter ondersteuning van katten en honden die lijden aan allergieën, leverproblemen, diabetes, nierziekten, inflammatoire darmaandoeningen. Het is ook geschikt ter ondersteuning voor honden en katten met langdurige medicatie of chronisch zieken.

Volgens de producent:
”Dit supplement is een geavanceerde formule om uw huisdier te ontgiften van verontreinigingen uit voedsel, uit het milieu of allergenen. Met drie belangrijke voedingsstoffen; Hawaiin superfood spirulina, cranberry-extract en vegetarische DHA (Omega-3-vetzuur), biedt Cranimals D-Tox een superieure synergetische mix van belangrijke ontstekingsremmende antioxidanten (proanthocyanidines, phycocyanine, bèta-caroteen, eiwitten, vitamines (B-groep), mineralen (Cu , Zn, Se, Fe, Mg) en enzymen (Suproxide dismutase) om de belangrijke ontgiftingsorganen (lever, nieren en huid) te ondersteunen. Deze formule is ideaal voor dieren die lijden aan:

 1. Diabetes: Spirulina-toevoeging is gunstig gebleken bij het reguleren van de bloedglucosespiegels en dagelijks binnenkrijgen van spirulina kan helpen bij het verlagen van het lichaamsgewicht. DHA (Omega-3-vetzuur) kan de vorming van schadelijke glucosemetabolieten in verband met diabetische complicaties verminderen. Toevoeging van cranberry-extract ondersteunt ​gezonde urinewegen bij huisdieren die lijden aan diabetes.
 2. Lever- en nierziekte: Spirulina ondersteunt de gezondheid van lever en nieren en vermindert daardoor de schade door zware metalen (bijvoorbeeld lood en kwik, elementen die mogelijk door huisdieren worden ingeslikt door (onverantwoord) speelgoed, verf of ongepast kauwgedrag). Spirulina vermindert ook de schade bij blootstelling aan chemicaliën. DHA (Omega-3-vetzuur) vermindert orgaanontsteking.
 3. Kanker: Spirulina ondersteunt de gezondheid van beenmerg en bloed, vooral tijdens kankerbehandeling of andere langdurige medicamenteuze behandeling, DHA (Omega-3-vetzuur). Uit talrijke onderzoeken naar verschillende soorten kanker (waaronder lever-, huid-, long- en dikke darmkankers) is gebleken dat cranberry-extract anticarcinogeen is
 4. Allergieën: De voedingsstoffen in Cranimals D-Tox versterken het immuunsysteem en verminderen de allergische reacties. DHA is een belangrijke bouwstof voor een gezonde huid en helpt bij het verminderen van jeuk. DHA ondersteunt samen met spirulina en cranberry-extract de gezondheid van de vacht.
 5. Inflammatoire darmaandoening (Ook bekend als IBD – Engelse afkorting): Diverse onderzoeken suggereren dat omega-3-vetzuren, spirulina en cranberry-extract darmontsteking kunnen verminderen en gunstig kunnen zijn voor het verminderen van de ernst en frequentie van de IBD-symptomen.”  

Voerinstructies
Meng elke dag Cranimals D-Tox met het voer van je hond of kat. Het kan door zowel nat-, droog- als zelfgemaakt voer gemengd worden.

Dagelijkse dosering

 • Kleine honden of katten (tot 10 kg): 1 theelepel
 • Honden (> 25 kg): 2 theelepels
 • Honden (> 50 kg): 2,5 theelepels
Specificatie Omschrijving
Samenstelling Cranberry-extractpoeder (45%), gedroogd zeewierpoeder (35%), spirulina (20%).
Inhoud 120 gram.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • ”Nova eet veganistisch omdat ik zelf 3 jaar geleden veganist ben geworden. Het voelde daarna niet meer goed om vlees te geven. Nova heeft ook al sinds haar 1,5 jaar een aangeboren huidafwijking. 

  Nova,

  Vegan sinds:

  2019

  Favoriete snack:

  Buddy koekjes
 • Otis is een minpinmix van ruim 9 jaar. We hebben hem geadopteerd toen hij 20 maanden was in februari 2013. Hij zat toen in een asiel nadat hij met een aantal andere hondjes door de Dierenbescherming 6 weken daarvoor uit een slechte situatie was gehaald.

  Otis,

  Vegan sinds:

  2015

  Favoriete snack:

  de Whimzees Toothbrush
 • Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.)

  Nera,

  Vegan sinds:

  juli 2020

  Favoriete snack:

  Whimzees Stix