Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.7 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.7 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Smoofl – Mal voor ijsjes (large)

11.00

Op voorraad

Smoofl – Mal voor ijsjes (large)

Je kunt met de Smoofl ijsmixen zelf ijsjes maken en door gebruik te maken van deze schattige ijsvormpjes in de vorm van hondenpootjes worden de ijsjes extra leuk!

 • Dankzij de openingen aan de zijkant schuif je de stokjes er in een handomdraai in!
 • Met één mal maak je 3 hondenijsjes per keer.

Zo kun je de mal gebruiken:
Vul de ijsvormpjes met de Smoofl ijsjesmix en zet een paar uur in de vriezer. Wil je graag het hondenijsje kunnen vasthouden terwijl je hond eraan likt? Voeg dan stokjes of langwerpige hondensnacks toe in elke afzonderlijke hondenpoot voor je deze in de vriezer plaatst. De houten stokjes zijn niet inbegrepen. De stokjes worden geleverd bij de Smoofl ijsmixen.

Specificatie Omschrijving
Materiaal Silicone.
Afmetingen 245 x 177 x 20mm.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • Ik kook nu het ‘ complete basismaal’ uit het boek Dog.Eat.Plant voor haar. Sindsdien staat haar haar weer veel dikker en heeft ze minder schilfers. Ze moet ook niet meer elke week gewassen te worden met een speciale shampoo.

  Nova,

  Vegan sinds:

  2019

  Favoriete snack:

  Buddy koekjes
 • Otis is een minpinmix van ruim 9 jaar. We hebben hem geadopteerd toen hij 20 maanden was in februari 2013. Hij zat toen in een asiel nadat hij met een aantal andere hondjes door de Dierenbescherming 6 weken daarvoor uit een slechte situatie was gehaald.

  Otis,

  Vegan sinds:

  2015

  Favoriete snack:

  de Whimzees Toothbrush
 • Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.)

  Nera,

  Vegan sinds:

  juli 2020

  Favoriete snack:

  Whimzees Stix