Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

VeggieAnimals Vegan Kattenbrokken – Plus

VeggieAnimals Vegan Kattenbrokken – Plus

VeggieAnimals PLUS is zoooo lekker, de kruiden zijn heerlijk, helemaal natuurlijk natuurlijk, en bevat ook tapioca (dat is goed voor sterke botten en bevat veel ijzer), pompoen (met gezonde vezels om de spijsvertering te helpen reguleren), en veenbessen (die goed zijn om bacteriën in het urinestelsel te voorkomen), is lager in fosfor en bevat arachidonzuur.
De formule is ontwikkeld door een professioneel veterinair team. Het is geschikt voor alle katten en is nutritioneel compleet – er zijn geen extra voedingssupplementen nodig.

Verbetert het leven van katten
Bevat methionine en veenbessen om het urinewegstelsel te beschermen tegen infecties en kristallen.
Bevat antioxidant tocoferolen.
Bevat cichorei, rijk aan FOS.
Bevat L-tryptofaan en L-lysine.
Bevat pompoen, met gezonde vezels om de spijsvertering te helpen reguleren.
Bevat tapioca, dat de botten versterkt en veel ijzer bevat.
Vetarm: geschikt voor gecastreerde dieren, dieren met overgewicht en obesitas.

VeggieAnimals Plus draagt zorg voor de planeet
Als 100% plantaardig voedsel draagt het niet bij aan de negatieve impact die de veehouderij veroorzaakt door bodem, water en lucht te vervuilen.

Wist u dat u door VeggieAnimals Plus te geven aan je kat, je bijdraagt aan donaties, sponsoring en pleitbezorging die VeggieAnimals doet, en dat u ook mensen helpt die het risico lopen op sociale uitsluiting, omdat sommige van onze leveranciers stichtingen zijn die werk verschaffen aan mensen in een risicosituatie?

100% plantaardig en natuurlijk
Vrij van verslavende stoffen, geneesmiddelen, toxines en hormonen die in vleesproducten voorkomen.
Vrij van chemische smaakstoffen, het bevat natuurlijke aroma’s: met stoffen die rechtstreeks uit de natuur worden gehaald, zonder de schadelijke gevolgen van chemische smaakstoffen voor de gezondheid.

Formule ontwikkeld door gespecialiseerde dierenartsen op basis van FEDIAF richtlijnen.
Complete voeding, geen extra supplementen nodig.
Bevat optimale hoeveelheden Taurine, Vitamine A, Vitamine B12 en Arachidonzuur: Stoffen die als essentieel voor katten worden beschouwd.

Dagelijkse hoeveelheden
De tabel met aanbevolen porties is slechts een leidraad. Deze kunnen variëren naargelang de leeftijd van het dier, de fysieke activiteit en de klimatologische omstandigheden waarin het leeft. Het is belangrijk dat de kat altijd over voldoende schoon water beschikt.

Gewicht kat Body Mass Index ≤ 5
(normaal)
Body Mass Index > 5
(afvallen)
2KG 43g
3KG 57g 55g
4KG 69g 61g
5KG 80g 67g
6KG 90g 72g
7KG 100g 77g

 

Specificatie Omschrijving
Samenstelling Soja, erwteneiwit (rijk aan essentiële aminozuren), maïs (natuurlijke bron van vitaminen en foliumzuur), rijst, zachte tarwe, zonnebloemolie (rijk aan vitamine A en E), biergist (rijk aan fructo-oligosacchariden), dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, kokosolie, gevriesdroogde groenten (100% plantaardig), gedehydrateerde spinazie, gedehydrateerde boerenkool, kelpwier, quinoa, lijnzaad, broccoli, kurkuma, passiebloem, longkruid, en harpagofytum.
Analytische bestanddelen Eiwit 30%, Vetgehalte 13,7%, Vezel 4%, As 6,46%, Calcium 1,2%, Fosfor 0,8%, Natrium 0,17%, Magnesium 0,16%, Metaboliseerbare energie 3460 kcal/kg.
Nutritionele additieven per kg Vitamine A 10.000 UI, Vitamine D3 1.200 UI, Vitamine E 80 IE, Vitamine K3 7,5 mg, Vitamine B1 8 mg, Vitamine B2 5 mg, Vitamine B6 6 mg, Vitamine B12 0,05 mg, Niacine 50 mg, Calcium D-pantothenaat 12 mg, Biotine 0,21 mg, Taurine 1000 ppm, IJzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 75 mg, Koper (koper(II)sulfaat pentahydraat) 5 mg, Mangaan (mangaan(II)oxide) 30 mg, Zink (zinkoxide) 100 mg, Selenium (natriumseleniet) 0,10 mg, B.H.T. 0,62 mg, Foliumzuur 2 mg, Cholinechloride 400 mg, Bevat arachidonzuur.
Verpakking Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 12,5 kg.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • Het is fijn dat het niet nodig is om de vleesindustrie te promoten met het voer voor onze kat.

  Naomi,

  Vegan sinds:

  september 2021

  Favoriete snack:

  Vegusto Vegi-Cat Red
 • Uli is de laatste in rij van onze 6 adoptiekatten. Hij krijgt al vegan voeding van sinds hij als kitten bij ons kwam en doet het meer dan prima. Hij is de clown van onze bende en is altijd paraat om te spelen of kattenkwaad uit te halen. Energie genoeg.
  Knuffelen en lief zijn doet hij gelukkig ook graag : ).

  Uli,

  Vegan sinds:

  November 2018

  Favoriete snack:

  Alles wat wij eten wil hij proeven…
 • ” Hansi is samen met Trudi geadopteerd maar ze zijn niet van hetzelfde nest. Hansi is een knappe, grote, slanke kater maar van schuchtere aard. Hij houdt niet van bezoek en drukte in huis. Zijn vaste schuilplaats is onder de keukenkasten en daar haalt hij zelfs de kastplint voor los… Zijn grote idool is onze andere kater Knäuli. Hansi eet vooral droge brokjes Ami Cat. Hij is de enige van onze 6 katten die het natvoer vaak aan zich voorbij laat gaan. Hij is een gezonde vegan knapperd.

  Hansi,

  Vegan sinds:

  November 2018

  Favoriete snack:

  Hansi snoept niet graag