Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Cranimals Original

24.00

Cranimals original is een gepatenteerd extract gemaakt van 100% gecertificeerde biologische veenbessen (cranberries). Een onafhankelijke veterinaire onderzoek gepubliceerd in het American Journal of Veterinary Research (deel 77 (4), 2016) vond dat Cranimals Original gunstig was voor honden die leden aan urineweginfecties * bij het volgen van de doseringsrichtlijnen op het etiket.

Volgens de producent:
”Een enkele dosis levert 2000 mg pure, onvervalste cranberry-extract. Het is de meest geconcentreerde bron van proanthocyanidinen (PAC’s) die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Veel onderzoeksstudies hebben aangetoond dat de fytochemicaliën in cranberries de adhesie van E. coli * (de bacterie die verantwoordelijk is voor de meeste urineweginfecties) aan de binnenkant van de urinewegen remt. Cranberry-extract kan ook gunstig zijn voor het gebit (d.w.z. gaat de groei van tandplak op tanden en tandvlees tegen), omdat het hetzelfde anti-adhesie-effect vertoont in mondholtes. Het supplement wordt met succes gebruikt door holistische dierenartsen in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Het gebruik van natuurlijke remedies voor veel voorkomende problemen bij de gezondheid van huisdieren, zoals urineweginfecties, vermindert de kans op overmatig gebruik van antibiotica en als gevolg daarvan bacteriële resistentie, evenals bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van geneesmiddelen op basis van medicijnen. Cranimals Original is natuurlijk vegan en non-GMO.”

Dagelijkse dosering

 • Honden 1-10 kg: 1 theelepel (= 2 gram)
 • Honden 11-25 kg: 2 theelepels (= 4 gram)
 • Honden 26-62 kg: 2,5 theelepel (=5 gram)
 • Puppy’s: 1 theelepel (= 2 gram)
 • Katten: 1 theelepel (= 2 gram)
Specificatie Omschrijving
Samenstelling Biologische cranberries (100%).
Inhoud 120 gram.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • ”Nova eet veganistisch omdat ik zelf 3 jaar geleden veganist ben geworden. Het voelde daarna niet meer goed om vlees te geven. Nova heeft ook al sinds haar 1,5 jaar een aangeboren huidafwijking. 

  Nova,

  Vegan sinds:

  2019

  Favoriete snack:

  Buddy koekjes
 • Otis is een minpinmix van ruim 9 jaar. We hebben hem geadopteerd toen hij 20 maanden was in februari 2013. Hij zat toen in een asiel nadat hij met een aantal andere hondjes door de Dierenbescherming 6 weken daarvoor uit een slechte situatie was gehaald.

  Otis,

  Vegan sinds:

  2015

  Favoriete snack:

  de Whimzees Toothbrush
 • Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.)

  Nera,

  Vegan sinds:

  juli 2020

  Favoriete snack:

  Whimzees Stix