Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Catuals Deodoriser

Geurverfrisser voor kattenbakken 

Catuals Deodoriser is een 100% organisch en 100% vegan product om vieze geurtjes uit de kattenbak te verwijderen. Met de Catuals Deodoriser is meerdaags de kattenbak leegscheppen verleden tijd, want het product laat je kattenbak voor een lange tijd fris ruiken. Daarnaast heeft het een hoog absorbtievermogen. De Catuals Deodoriser kan met elke soort kattengrit gebruikt worden. Bijvoorbeeld de de Catuals 100% Organic Cat Litter.

Catuals Deodoriser gaat langer mee dan andere geurverwijderaars, omdat je steeds minder hoeft te gebruiken om de kattenbak weer fris te laten ruiken. Het is een duurzaam product en de verpakking voldoet aan de hoogste EU normen.

Verkrijgbaar in vier verschillende geuren. Gaat 4 tot 5 weken mee.

Specificatie Omschrijving
Inhoud 500 gram

Wat is het beste katten bakje voor mijn kat?

Wanneer je een katten bakje zoekt voor je kat, zijn er een paar punten waar je op moet letten: het materiaal, de stevigheid, de vorm en hoe makkelijk het katten bakje te reinigen is. We leggen je er graag meer over uit.

Materiaal van het katten bakje

Qua materiaal kies je het beste voor niet-poreus materiaal. Hierbij kun je denken aan RVS, keramiek of glas. Het gaat er hierbij om dat het katten bakje niet kan afbrokkelen en geen geur of kleur afgeeft. 

Stevigheid van het katten bakje

Het is ook belangrijk dat de kat het bakje niet zomaar kan omstoten. Dit is vooral voor de baas erg handig. Hierdoor is een bakje met anti-slip ideaal. 

Vorm van het katten bakje

Ook is het van belang dat je kijkt naar de vorm. Een kat heeft gevoelige snorharen en deze raken het katten bakje in een ideale situatie niet. Daarom kies je het beste een breed en laag katten bakje.

Onderhoud aan het katten bakje

Tenslotte wil je natuurlijk ook een katten bakje dat gemakkelijk te onderhouden is. Daarom is het handig om een katten bakje te kiezen die in de vaatwasser kan. Ook kan het helpen als het katten bakje glad en weinig reliëf heeft. 

Wat zeggen de fijnproevers?

 • Benji is een medisch wonder

  Benji,

  Vegan sinds:

  2020

  Favoriete snack:

  VegeYeast
 • Sheila is een diva in huis

  Sheila,

  Vegan sinds:

  2017

  Favoriete snack:

  Haar brokjes
 • Gizmo praat én eet heel graag

  Gizmo,

  Vegan sinds:

  2020

  Favoriete snack:

  VegeYeast