Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Catuals 100% Organic Cat Litter

7.99

Op voorraad

Catuals kattenbakvulling

Ontwikkeld uit oog voor welzijn en klimaat voor mens en dier. 100% on-uitputtend plantaardig kattengrit welke als eigenschap actief vuile delen en geuren neutraliseert en ammoniak absorbeert en vervolgens resulteert in een perfecte klont. Plekken waar uitwerpselen zijn gedaan worden licht gemarkeerd zodat er geen bruikbaar kattengrit verloren gaat. Hierdoor kun je langer doen met het kattengrit. Het product is vrij van stof en samengesteld uit meerdere hernieuwbare plantaardige ingrediënten zonder chemische toepassingen.

Een zak van 3,2kg/7,8L is genoeg voor 32 dagen. Dit is getest met één volwassen kat met een gemiddeld volwassen gewicht. Daardoor is Catuals extreem duurzaam en compact. In combinatie met de Catuals organic Cat Litter Deodoriser (zonder parfum) verleng je de levensduur van het kattengrit met 50% en creëer je een fris ruikende omgeving in -en nabij de kattenbak. Alle ingrediënten worden ingekocht bij Nederlandse leveranciers, zijn van de hoogste kwaliteit, en biologisch afbreekbaar.

 

 • Geproduceerd in Nederland
 • Natuurlijk geparfumeerd: Appel
 • 100% plantaardige ingrediënten
 • Gemaakt van 50% hernieuwde plantaardige stoffen
 • Klontvormend
 • Gerecyclede verpakking
 • 100% Biologisch afbreekbaar
Specificatie Omschrijving
Inhoud 3,2 kg

Wat is het beste katten bakje voor mijn kat?

Wanneer je een katten bakje zoekt voor je kat, zijn er een paar punten waar je op moet letten: het materiaal, de stevigheid, de vorm en hoe makkelijk het katten bakje te reinigen is. We leggen je er graag meer over uit.

Materiaal van het katten bakje

Qua materiaal kies je het beste voor niet-poreus materiaal. Hierbij kun je denken aan RVS, keramiek of glas. Het gaat er hierbij om dat het katten bakje niet kan afbrokkelen en geen geur of kleur afgeeft. 

Stevigheid van het katten bakje

Het is ook belangrijk dat de kat het bakje niet zomaar kan omstoten. Dit is vooral voor de baas erg handig. Hierdoor is een bakje met anti-slip ideaal. 

Vorm van het katten bakje

Ook is het van belang dat je kijkt naar de vorm. Een kat heeft gevoelige snorharen en deze raken het katten bakje in een ideale situatie niet. Daarom kies je het beste een breed en laag katten bakje.

Onderhoud aan het katten bakje

Tenslotte wil je natuurlijk ook een katten bakje dat gemakkelijk te onderhouden is. Daarom is het handig om een katten bakje te kiezen die in de vaatwasser kan. Ook kan het helpen als het katten bakje glad en weinig reliëf heeft. 

Wat zeggen de fijnproevers?

 • Benji is een medisch wonder

  Benji,

  Vegan sinds:

  2020

  Favoriete snack:

  VegeYeast
 • Sheila is een diva in huis

  Sheila,

  Vegan sinds:

  2017

  Favoriete snack:

  Haar brokjes
 • Gizmo praat én eet heel graag

  Gizmo,

  Vegan sinds:

  2020

  Favoriete snack:

  VegeYeast