Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Gepubliceerd: april 30, 2024
April: Ontdek onze nieuwe producten

Welkom bij VegaVriend! We zoeken dagelijks naar nieuwe producten om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken met 100% vegan en duurzame opties. Wij doen al het speurwerk, zodat jij zonder zorgen kunt winkelen voor jouw viervoeter(s)! In deze blog houden we je maandelijks op de hoogte van onze nieuwste aanwinsten. Nieuwsgierig? Blijf lezen en ontdek ze snel!

Nieuwe producten April

Deze maand is er weer flink gespeurd naar nieuwe producten. En guess what? We zijn niet met lege handen teruggekomen! We hebben niet alleen nieuwe heerlijke snacks ontdekt, maar ook verrassende producten en merken die we gewoon móesten toevoegen aan ons assortiment. Natuurlijk zetten we er een paar graag in de spotlight, maar laten we eerst de complete lijst met onze nieuwe aanwinsten doornemen:

In de spotlight

BeneBone
Kauwt jouw hond graag op stokken? Of ben je op zoek naar kauwspeelgoed dat je harige vriend urenlang bezig houdt? Dan zijn de producten van BeneBone precies wat je zoekt! We kozen voor de Dental Chew in de smaak Pindakaas en de Maplestick in Esdoornhout-smaak. Beide kauwbotten hebben een unieke vorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van het kauwgedrag van jouw viervoeter kunnen de BeneBone producten wel een paar dagen tot zelfs een maand (of langer) meegaan! En het beste van alles? Als het kauwspeelgoed versleten is, kun je het terugsturen naar BeneBone om gerecycled te worden. Hoe geweldig is dat?

Ms. Poop kattenbakvulling
Geen enkele twijfel mogelijk, Ms. Poop moest gewoon een plekje krijgen in ons assortiment. Super duurzaam en dan ook nog eens zo’n geweldige naam? Sold!

Ms. Poop kattenbakvulling is helemaal biologisch en gemaakt van natuurlijke plantaardige materialen, specifiek van het gedeelte van gerst dat normaal gesproken weggegooid zou worden omdat het niet eetbaar is. Geniaal! En wat dacht je nog meer? Nou, de formule houdt alle nare geurtjes tegen en het vormt kleine klontjes die je gewoon door het toilet kunt spoelen. En alsof dat nog niet genoeg is, is het product ook nog eens volledig composteerbaar.

Smoofl Pops
Handgemaakt in België, voornamelijk van rijst, makkelijk verteerbaar, super crunchy, en vetarm: dat zijn de Dog Pops van Smoofl! Deze vrolijke hondensnack is misschien niet bedoeld voor mensen, maar we zouden niet verbaasd zijn als je stiekem zelf ook een hapje wilt proberen. 😉

Slow Feeder van Jack&Vanilla Bon Appetit
Oh là là! Vegan eten is natuurlijk al een feestje, maar deze hoogwaardige voerbak voor jouw viervoeter doet daar nog een schepje bovenop. Bij het ontwerp van deze kom stond duurzaamheid en functionaliteit voorop. Het design van de kom is niet alleen mooi om naar te kijken, maar helpt ook overmatig eten te voorkomen en bevordert een gezonde eetgewoonte. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bon appetit, indeed!

Startpakketten
Last, but not least: de startpakketten voor honden en katten zijn weer op voorraad! Het duurde even, want we maken deze pakketten met liefde en met de hand. Maar nu kan jouw huisdier weer volop proeven! Dus gaat jouw huisdier overstappen op nieuwe brokjes? Met ons startpakket ontdek je snel welke vegan brokjes hij/zij het lekkerst vindt. En als de keuze is gemaakt, kun je de rest gebruiken als snackjes of als beloning tijdens trainingssessies.

Snuffel verder op deze pagina voor een compleet overzicht van de nieuwste producten of blijf up to date door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis je toch nog iets in ons assortiment? Laat het ons vooral weten via [email protected]

.