Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Word partner van VegaVriend!

Bij VegaVriend streven wij naar een diervriendelijke wereld. Wij verkopen uitsluitend vegan voeding, snacks en speelgoed voor huisdieren. Door onze ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om vegan voeding te verkrijgen, en daarom streven wij ernaar om alle beschikbare vegan producten voor huisdieren aan te bieden in onze webshop. Ons doel is om algemeen beschouwd te worden als de meest complete webshop voor vegan huisdieren.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar partners die ons willen helpen om deze missie te realiseren. Als partner kun je commissies verdienen door onze producten te promoten. Wanneer iemand via jouw ‘referral’ link een bestelling doet, ontvang je een commissie over deze bestelling.

Als jij onze missie en visie deelt en denkt dat jouw volgers zich hierin kunnen vinden, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan ons affiliate programma. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen een verschil gaan maken!

Onze voorwaarden zijn simpel en eerlijk

  • Je bent een echte dierenliefhebber en deelt onze passie voor het creëren van een duurzame wereld.
  • Je hebt een platform waarop je ons kunt promoten, zoals een website en/of social media zoals Instagram of Facebook.
  • Er is geen minimaal aantal bezoekers of volgers vereist, iedereen kan meedoen.
    Als affiliate ben je vrij om je eigen creativiteit te gebruiken in het promoten van ons merk en het creëren van content. We geven je graag de ruimte om jouw persoonlijke stijl en mening in te zetten bij het promoten van VegaVriend.

De spelregels

Het materiaal dat je maakt mag ook door ons gebruikt worden op onze website en social media kanalen. Ook wanneer je besluit om geen promotie meer te maken voor ons, mogen we het materiaal nog steeds gebruiken.

Meld je nu aan bij het VegaVriend affiliate programma en help ons om de wereld op een duurzame en diervriendelijke manier te veranderen!

Dit affiliate programma is opgezet door Affiliate-marketeers.nl.