Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Gepubliceerd: april 05, 2024
Maart: Ontdek onze nieuwe producten

Welkom bij VegaVriend! We zoeken dagelijks naar nieuwe producten om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken met 100% vegan en duurzame opties. Wij doen al het speurwerk, zodat jij zonder zorgen kunt winkelen voor jouw viervoeter(s)! In deze blog houden we je maandelijks op de hoogte van onze nieuwste aanwinsten. Nieuwsgierig? Blijf lezen en ontdek ze snel!

Nieuwe producten Maart

Van puzzels tot speeltouwen, afgelopen maand is ons assortiment uitgebreid met allerlei soorten producten waar we stuk voor stuk razend enthousiast over zijn. Maak je klaar, want deze producten zijn echt kwispelwaardig!

In de spotlight

Creamies
Deze kwaliteit koekjes met een harde buitenkant en een zachte vulling, zijn verkrijgbaar in zes verschillende heerlijke smaken. Geen stress! Je hond vind ze vast allemaal even lekker (en ja, we hebben ze zelf ook geproefd). Deze unieke hondenkoekjes zijn glutenvrij, graanvrij én lactosevrij. We hoeven het eigenlijk niet meer te zeggen, maar uiteraard zijn ze ook 100% veganistisch.

Eat Slow Live Longer Puzzle
Deze toffe puzzels zijn gemaakt van gerecycled kunststof in combinatie met houtvezels! Uniek, hè? Deze productie techniek is dan ook nieuw in de wereld en maken deze puzzels nog duurzamer en sterker! Er zit geen moeilijkheidsgraad bij, want je kan de puzzels zelf naar behoefte moeilijker of makkelijker maken. Een echte aanwinst voor onze webshop!

Floss Toss Dental Ropes
Deze geweldige touwen zijn gemaakt van 100% natuurlijk katoen, waardoor het veilig, duurzaam en milieuvriendelijk is. Ze zijn er voor honden van alle soorten en maten! Tijdens het spelen helpt het flostouw niet alleen om de gezondheid van de mond te verbeteren, maar ook om tanden en tandvlees te reinigen. De speciaal ontworpen vlechtwerktechniek die Floss Dental Rope hiervoor gebruikt, zorgt er ook nog eens voor dat de flostouwen sterker zijn dan reguliere touwen. Zelfs voor de extreme tuggers dus!

Plants Petz wasmiddel
Voor het eerst ook wasmiddel in ons assortiment! En niet zomaar één.. Plants Petz is een hypoallergeen wasmiddel op een plantaardige basis, speciaal ontwikkeld voor dierentextiel zoals dekens, mandjes en andere items. Erg effectief in het verwijderen van vuil en onaangename geuren en gemaakt van veilige plantaardige extracten. Wat wil je nog meer?

Vita Veggie Bits
Deze kleine snackjes zijn laag in calorieën en daarom perfect tijdens het trainen. Daarnaast bevat deze vegan hondensnack geen graan, toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Dat maakt deze hondensnoepjes een echt puur product en ideaal voor de gevoelige darmpjes. Genieten!

Snuffel verder op deze pagina voor een compleet overzicht van de nieuwste producten of blijf up to date door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis je toch nog iets in ons assortiment? Laat het ons vooral weten via [email protected]

.