Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Gepubliceerd: juli 08, 2024
Mei en Juni: Ontdek onze nieuwe producten

Welkom bij VegaVriend! We zoeken dagelijks naar nieuwe producten om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken met 100% vegan en duurzame opties. Wij doen al het speurwerk, zodat jij zonder zorgen kunt winkelen voor jouw viervoeter(s)! In deze blog houden we je maandelijks op de hoogte van onze nieuwste aanwinsten. Nieuwsgierig? Blijf lezen en ontdek ze snel!

Nieuwe producten Mei & Juni

De afgelopen tijd hebben we weer ontzettend mooie en variërende producten aan ons assortiment toegevoegd. Van trainingpads, hippe tuigjes, snacks tot zelfs een bordspel (ja echt!). We zullen in dit blog een aantal producten uitlichten, maar natuurlijk eerst de complete lijst met onze nieuwe aanwinsten:

In de spotlight

HenArt Plantz
Rick ontdekte dit merk op een evenement in Duitsland. Het is een plantbased merk, met unieke producten die zorgvuldig zijn samengesteld. Dat moeten we natuurlijk in ons assortiment hebben!

Het hondenvoer is bijvoorbeeld ontwikkelt voor honden met allergieën. Zo is dit complete voer graanvrij, glutenvrij, GMO-vrij en hypoallergeen. Helemaal geschikt voor jouw gevoelige hond dus!

Het natvoer van Plantz heeft een unieke ‘vlees-achtige’ structuur en bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Het is compleet voer en ook ontwikkelt voor honden met allergieën.

Dan hebben we nog de toppers van Plantz. Dit unieke product maakt de brokken van je hond nog lekkerder! Het is bedoelt als toevoeging, dit is dus geen compleet voer.

Imby Supplementen
Calming, Huid & vacht en Probioticia. Deze drie hypoallergene supplementen van Imby ondersteunen jouw viervoeter waar nodig is. Probiotica voor verbetering van de spijsvertering, Huid & Vacht stimuleert de immuniteit en Calming vermindert stress en angst. Bekijk ze hier voor meer informatie.

Rescue Leashes
De leukste hondentuigjes met de perfecte fit voor elk avontuur; dat zijn de Rescue Leashes! Deze Y-vormige harnassen combineren comfort met stijl. De vrolijke en kleurrijke prints zorgen voor instant happy vibes. En de zachte (maar verstevigende) stof aan de binnenkant van het harnas zorgt voor de extra comfort.

Het harnas heeft de ideale pasvorm aan de borst, op de schouders en onder de oksels. Dus geen drukpunten, wrijving of irritatie. Maar wel alle bewegingsvrijheid om te wandelen, rennen en spelen!

West Paw The Dog’s Best Friend Game
Altijd al een bordspel willen spelen met je hond? Say no more!
West Paw ontwikkelde The Dog’s Best Friend Game samen met specialisten in dierengedrag, dierenliefhebbers en professionals in spelontwerp. Met als resultaat een grappig, interactief spel waarbij mensen lachen, staarten kwispelen en vriendschap centraal staat. Lees alles over dit te leuke spel hier!

Snuffel verder op deze pagina voor een compleet overzicht van de nieuwste producten of blijf up to date door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Mis je toch nog iets in ons assortiment? Laat het ons vooral weten via [email protected]

.