Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:januari 2020
Leeftijd: 3 jaar
Favoriete snack:

Hij vindt alles wat ik hem heb laten proeven heel lekker.

Basile is gek op V-dog

‘Basile eet veganistisch, omdat ik zelf plantaardige voeding eet en ik wilde graag proberen om ook onze honden plantaardige voeding te laten eten. Ik had een heel aantal pro’s en cons gehoord, totdat ik er zelf opzoekwerk over had gedaan. Deze week heb ik hun eerste bloedtest af laten nemen en alles was helemaal in orde.

Basile eet nu V-dog Flakes. Hij is er echt verzot op! Ik laat de plantaardige brokken even intrekken in warm water en dat vinddt hij heerlijk. Zo krijgt hij ook nog wat extra water binnen, want over het algemeen drinkt hij maar heel weinig water overdag.

Qua energieniveau is hij nog even speels en fit als daarvoor. Wel merk ik dat Basile en Modest deze brokken veel liever hebben dan hun brokken met vlees. Bij de brokken met vlees moest ik blijven staan zodat ze netjes hun kom leegaten. Dat hoef ik nu niet meer te doen, want als hun eigen kom leeg is gaan ze bij elkaar kijken of er nog een restje in zit. Basile is altijd heel verdraagzaam naar onze jongere hond Modest toe geweest. Maar een paar weken geleden heeft hij zich toch even laten gelden door te laten merken dat hij het niet apprecieert als Modest mee-eet aan zijn kom voer. “Don’t touch my food.”  😉 ‘ – Melanie Schaekers

Geschreven op 3-8-2020