Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish
Vegan sinds:2016
Leeftijd: 3 jaar
Favoriete snack:

Soms krijgt ze vegan kaas, gerookte tofu of kikkererwten.

Chopin’s vacht is glanzend en zacht

”Chopin eet veganistisch, omdat ons gezin veganistisch is en wij wilden dus niet via het kattenvoer de verschrikkelijke dierenindustrie ondersteunen. Chopin maakt al meer dan drie jaar deel uit van onze familie. Ze kwam bij ons als kitten, samen met haar “halfbroertje” Spock, die uit een ander nestje kwam. Op dat moment leefde onze oude kater Acda nog, die al enkele jaren de brokjes kreeg van Amì Cat en zelfgemaakt veganistisch natvoer. Zo werd het “normale” kittenvoer al snel minder interessant en was het makkelijk overstappen.

Tegenwoordig eet Chopin Benevo brokjes, Evolution Gourmet Fondue Kat Kibble en Evolution natvoer. Wij hebben meerdere merken getest voordat wij het ideale voer hadden gevonden dat echt in de smaak viel. Lekkere brokjes vinden was niet zo moeilijk, natvoer wel. Want Benevo duo en Vegusto waren geen favorieten. Zelfgemaakt natvoer met bv. kikkererwten en rijst en de nodige supplementen was een tijdje de oplossing, maar inmiddels is het Evolution natvoer de winnaar. Jammer dat er nog zo weinig veganistische snacks zijn voor katten! 

Chopin is een echte knuffelkat. Ze kruipt graag overal in en slaapt ‘s nachts ook in ons bed onder de dekens. Ook is ze erg actief en houdt ze vooral ervan om “gevaarlijke” spinnen, muggen en andere insecten te vangen. Geborsteld worden vindt ze geweldig en haar vacht is ook heerlijk glanzend en zacht. 

Onze katjes zijn allebei perfect gezond en hebben een mooi glanzende vacht. Wij krijgen regelmatig complimenten van bezoekers en ook de dierenarts. Wij zijn erg blij!”

Geschreven op 22-9-2019