Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Missie

Wij geloven dat een vegan levensstijl de meest diervriendelijke keuze is. Wij verkopen daarom voeding, snacks en speelgoed dat geheel vegan is.

Uit ervaring weten wij dat het voorheen lastig is geweest om vegan voeding te verkrijgen. Om anderen dit ongemak te besparen, streven wij ernaar om alle beschikbare vegan producten voor huisdieren aan te bieden in onze webshop.  Wij willen algemeen beschouwd worden als de meest complete webshop voor vegan huisdieren.

Naast het aanbieden van de producten, verspreiden wij ook graag kennis over het vegan voeren van huisdieren. Wij staan open voor gesprek en klanten of geïnteresseerden kunnen altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Wij vinden het heel belangrijk dat wij producten aanbieden die het meest dier- , mens- en milieuvriendelijk zijn. Naast alle vegan voerproducten, verkopen wij ook andere producten, zoals voerschepjes en speelgoed. Ook hierbij letten wij op duurzaamheid. Deze producten zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en/of gerecycled materiaal.

In onze bedrijfsvoering staat duurzaamheid voorop:

  • De werkruimte en opslag bevindt zich in goed geïsoleerd pand met zonnepanelen op het dak en LED verlichting.
  • Wij gebruiken gerecycled papier voor de pakbonnen.
  • Wij maken zoveel mogelijk gebruik van gebruikte dozen. De overige dozen zijn gemaakt van gerecycled karton.
  • Wij gebruiken papieren tape om de dozen mee dicht te maken.  

Visie

VegaVriend streeft ernaar om vegan voeding voor honden en katten de norm te maken in plaats van de uitzondering. Dit willen wij gaan doen door middel van het verspreiden van kennis en door een zo compleet mogelijk assortiment van vegan huisdiervoeding (en andere vegan huisdierproducten) aan te bieden.