Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Katten bakje BecoBowl

Katten bakje BecoBowl

Dit lage katten bakje van het milieuvriendelijke merk Beco is speciaal gemaakt voor katten. Het is zowel als voer- en drinkbakje te gebruiken. Het voordeel van dit katten bakje is dat het een lage rand heeft. De snorharen van katten zijn erg gevoelig waardoor katten bakjes met een hoge rand vaak onprettig voor ze zijn om uit te eten. Daarnaast knoeit je kat ook minder met dit katten bakje, omdat het erg breed is. Een win-win situatie voor zowel kat als baas!

Het katten bakje van Beco is milieuvriendelijk. Het is namelijk gemaakt van biocomposiet. Dit betekent dat het voor 80% bestaat uit bamboe en rijstvliesafval. In de natuur zou dit katten bakje binnen 3 tot 5 jaar afgebroken worden zonder een spoor achter te laten. Daarnaast is het katten bakje ook duurzaam. Het is namelijk sterk en vaatwasmachinebestendig. Hierdoor gaat het katten bakje dan ook jaren mee.

Specificatie Omschrijving
Maat Inhoud: 250ml
Kleur Blauw, grijs, naturel en roze.
Materiaal Natuurlijk BPA-vrij bamboe.

Wat is het beste katten bakje voor mijn kat?

Wanneer je een katten bakje zoekt voor je kat, zijn er een paar punten waar je op moet letten: het materiaal, de stevigheid, de vorm en hoe makkelijk het katten bakje te reinigen is. We leggen je er graag meer over uit.

Materiaal van het katten bakje

Qua materiaal kies je het beste voor niet-poreus materiaal. Hierbij kun je denken aan RVS, keramiek of glas. Het gaat er hierbij om dat het katten bakje niet kan afbrokkelen en geen geur of kleur afgeeft. 

Stevigheid van het katten bakje

Het is ook belangrijk dat de kat het bakje niet zomaar kan omstoten. Dit is vooral voor de baas erg handig. Hierdoor is een bakje met anti-slip ideaal. 

Vorm van het katten bakje

Ook is het van belang dat je kijkt naar de vorm. Een kat heeft gevoelige snorharen en deze raken het katten bakje in een ideale situatie niet. Daarom kies je het beste een breed en laag katten bakje.

Onderhoud aan het katten bakje

Tenslotte wil je natuurlijk ook een katten bakje dat gemakkelijk te onderhouden is. Daarom is het handig om een katten bakje te kiezen die in de vaatwasser kan. Ook kan het helpen als het katten bakje glad en weinig reliëf heeft. 

Wat zeggen de fijnproevers?

 • Benji is een medisch wonder

  Benji,

  Vegan sinds:

  2020

  Favoriete snack:

  VegeYeast
 • Sheila is een diva in huis

  Sheila,

  Vegan sinds:

  2017

  Favoriete snack:

  Haar brokjes
 • Gizmo praat én eet heel graag

  Gizmo,

  Vegan sinds:

  2020

  Favoriete snack:

  VegeYeast