Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Cranimals Gold

24.00

Cranimals Gold is een erg smakelijk supplement voor puppy’s en kittens in ontwikkeling ter ondersteuning van de gezondheid van hun zenuwen, huid, hersenen, ogen, urinewegen en hart.

Volgens de producent:
”Cranimals Gold is een combinatie tussen Cranimals Original en DHA (Docosahexaeenzuur). (Klik hier voor de uitgebreide informatie over Cranimals Original.) DHA is een omega-3-vetzuur. De DHA in dit supplement is gewonnen uit een duurzame bron van micro-algen en is een natuurlijke ontstekingsremmer die belangrijk is voor gezonde zenuwen, huid, hersenen, ogen en het hart tijdens de ontwikkeling van puppy’s en kittens. De omega 3 in Cranimals Gold wordt direct opgenomen door het lichaam in tegenstelling tot omega-3-vetzuren met een korte keten (bijv. Alfa-linoleenzuur in lijnzaadolie). Voor de beeldvorming: Wanneer je dier 1 gram Cranimals Gold eet wordt er net zoveel omega 3 opgenomen als wanneer hij 37 gram Alfa-linoleenzuur (in bijv. lijnzaadolie) eet.

Cranimals Gold bevat ook:
– Het antioxidant bètacaroteen – voor gezonde ogen, huid, vliezen en een gezonde immuunfunctie.
– Choline – voor juiste celsignalering, mentale scherpte en gewrichtsgezondheid.
– Het antioxidant anthocyanidins – voor de gezondheid van de urinewegen.

Voerinstructies
Meng Cranimals Gold met het voer van je hond of kat. Het kan door zowel nat-, droog- als zelfgemaakt voer gemengd worden.

Dagelijkse dosering

 • Honden, puppy’s en katten van 1 tot 10 kg: 1 theelepel (= 2 gram)
 • Honden 11-25 kg: 2 theelepels (= 4 gram)
 • Honden 26-62 kg: 2,5 theelepel (=5 gram)
Specificatie Omschrijving
Samenstelling Cranberry-extractpoeder (75%), gedroogd zeewierpoeder.
Inhoud 120 gram.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • ”Nova eet veganistisch omdat ik zelf 3 jaar geleden veganist ben geworden. Het voelde daarna niet meer goed om vlees te geven. Nova heeft ook al sinds haar 1,5 jaar een aangeboren huidafwijking. 

  Nova,

  Vegan sinds:

  2019

  Favoriete snack:

  Buddy koekjes
 • Otis is een minpinmix van ruim 9 jaar. We hebben hem geadopteerd toen hij 20 maanden was in februari 2013. Hij zat toen in een asiel nadat hij met een aantal andere hondjes door de Dierenbescherming 6 weken daarvoor uit een slechte situatie was gehaald.

  Otis,

  Vegan sinds:

  2015

  Favoriete snack:

  de Whimzees Toothbrush
 • Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.)

  Nera,

  Vegan sinds:

  juli 2020

  Favoriete snack:

  Whimzees Stix