Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Voof Vegan Hondenvoer – Wild Love (1kg/5kg)

Voof Vegan Hondenvoer – Wild Love

Deze unieke vegan brok is in de oven gebakken en is een complete voeding voor je hond.

Voof schrijft:
‘We zijn ervan overtuigd dat een hond met plantaardig voedsel niet alleen op een soortspecifieke manier kan worden gevoerd, maar ook gezonder leeft dan met conventioneel vleesvoer. We vertrouwen op verschillende resultaten van het modernste dieronderzoek (“Nature” International Journal of Science, “Animal Science” WY Brown). Deze bevestigen dat een hond een zeer specifieke combinatie van voedingsstoffen nodig heeft. Het is echter totaal niet relevant waar de voedingsstoffen en vooral de aminozuren vandaan komen. Zolang alles is inbegrepen en een gedefinieerde verhouding aan voedingsstoffen wordt gehandhaafd, leeft de hond gezond. Het maakt bijvoorbeeld niet uit of de eiwitbehoefte wordt gedekt door plantaardige of dierlijke eiwitten.

Als u uw hond veganistisch voedt met Voof, krijgt hij alle essentiële voedingsstoffen. Plantaardige voedingsmiddelen bevatten meer vitamines en vezels dan dierlijke producten. Een ander voordeel is dat veganistisch of vegetarisch hondenvoer automatisch van hogere kwaliteit is. Risicofactoren zoals ziektes bij de voederdieren of een hoge concentratie aan medicijnen zoals antibiotica kunnen we uitsluiten. Niet voor niets worden verbanden tussen vlees-zwaar voedsel en beschavingsziekten – vooral die van het cardiovasculaire systeem – keer op keer gevonden.

Ons motto: “Voed je geluk” geldt niet alleen voor honden en baasjes. Het milieu dankt ons evenzeer naarmate er minder vlees wordt geconsumeerd. Vleesproductie is een van de grootste milieuvervuiling door verschillende factoren Doe iets goeds voor je hond door veganistisch te eten en draag tegelijkertijd bij aan het behoud van de ecosystemen op onze planeet. Voof droogvoer is een volwaardig alternatief voor conventioneel hondenvoer en voldoet uiteraard op alle punten aan de eisen van de Duitse diervoederwet. Bij Voof spreken we ons heel duidelijk uit tegen vlees en vleesproducten. Wij geloven niet in melk of melkproducten in ons hondenvoer. Genetisch gemodificeerde soja wordt bij Voof ook niet gebruikt. 

Voor de sceptici van veganistisch voeren: uw hond krijgt gemiddeld twee keer per dag, d.w.z. 14 keer per week, te eten. Met een vervanging van ca. 4 – 7 maaltijden per week door conventioneel voer door Voof, biedt u uw hond een gezonde afwisseling in de voerbak en levert u een aanzienlijke ethische bijdrage aan het welzijn van alle dieren en ons milieu! Er kan natuurlijk 100% vervanging van het voer plaatsvinden, aangezien Voof een volledig voer voor honden is.

2x Voof bespaart een vis
4x Voof bespaart een kip
200x Voof bespaart een varken
750x Voof bespaart een koe
In deze vergelijking wordt een portie berekend als 400g.”

Voedingsadvies
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid natvoer voor actieve en volwassen honden:

Lichaamsgewicht Voerhoeveelheid
5kg <90 gr
10kg 180 gr
15kg 250 gr
25kg 380 gr
40kg 500 gr

Deze richtlijnen zijn aan te passen aan het ras, de leeftijd en de houding van de hond . Bij gebruik als puppyvoeding is het aan te raden om tot de leeftijd van 7 maanden calcium aan te vullen. Het hondenvoer moet in minimaal twee maaltijden op kamertemperatuur worden geserveerd.

Specificatie Omschrijving
Samenstelling Aardappelvlokken, erwten, kikkererwten, zoete aardappelen, wortelen, quinoa, raapzaadolie, notenolie, pastinaken, appels, zonnebloempitten, zeewiermeel, biergist, peterselie, luzerne, geneeskrachtige aarde, mineralen, vitaminen en sporenelementen.
Analytische bestanddelen Eiwit 20%, vetgehalte 11%, ruwe as 4%, ruwe celstof 3,5% Calcium 1,20%: fosfor 0,80%.
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg Vitamine A 12.000IE, Vitamine D3 1.200IE, Vitamine E (alfa-tocoferylacetaat) 70mg, Vitamine B1 7,0mg, Vitamine B2 7,0mg, Vitamine B6 5,0mg, Vitamine B12 30mcg, Nicotinezuur 40mg, Vitamine C 140mg, Pantotheenzuur (calcium D-pantothenaat) 8. 0 mg, biotine 250 mcg, foliumzuur 2 mg, ijzer (ijzer(II)sulfaat) 175 mg, koper (koper(II)sulfaat) 10 mg, mangaan (mangaan(II)oxide) 20mg, zink (zinkoxide) 125mg, jodium (calciumjodaat) 2,0mg, selenium (natriumseleniet) 0,3mg.
Inhoud 1kg of 5kg.

Vanaf 85 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • Vegan voer heeft alle voedingstoffen welke Sparky nodig heeft om door te gaan met zijn avontuurlijke levensstijl, ook op zijn leeftijd.

  Sparky,

  Vegan sinds:

  2010

  Favoriete snack:

  Banaan
 • Tito is net zo energiek en gezond als hij altijd is geweest nadat hij met een veganistisch dieet was begonnen.

  Tito,

  Vegan sinds:

  augustus 2022

  Favoriete snack:

  VegDog Jerkeys
 • Sinds My Ki plantaardig eet zijn zijn beige vlekken terug gekomen, is hij niet meer misselijk, braakt hij niet meer en is hij energieker.

  My Ki,

  Vegan sinds:

  2021

  Favoriete snack:

  Garden Bites Dental Sticks