Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

9.6 gemiddelde beoordeling!

DutchEnglish

Vanaf 75 euro gratis verzending in Nederland

Ruime keuze uit Assortiment

100% Vegan

8,9 gemiddelde beoordeling!

beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Cranimals Very Berry

24.00

Cranimals Very Berry is een antioxidantensupplement voor katten en honden om te helpen bij de bestrijding van chronische degeneratieve ziekten zoals kanker, artritis, vaatziekten en maculaire degeneratie van de ogen (= netvliesveroudering).

Volgens de producent:
”Cranimals Very Berry is gemaakt van gecertificeerde biologische bosbessen, veenbessen (cranberries) en rode frambozen, die van ‘s werelds gezondste vruchten. Wetenschappelijke studies tonen aan dat de polyfenolen in deze bessen o.a. ontstekingsremmende, antibacteriële, anti-carcinogene en antivirale eigenschappen hebben. 

Anthocyanen in veenbessen en bosbessen ondersteunen van nature urineweg- en mondgezondheid bij huisdieren. Rode frambozen zijn met name verrijkt met ellagitannines, waarvan is aangetoond dat ze verschillende kankercellen vernietigen. Cranimals Very Berry levert een combinatie van antioxidanten om schadelijke oxidanten (vrije radicalen) die cellen, weefsels en bloedvaten beschadigen te vernietigen. 

Cranimals Very Berry geeft een krachtige boost van extra antioxidanten!”

Voerinstructies
Meng Cranimals Very Berry met het voer van je hond of kat. Het kan door zowel nat-, droog- als zelfgemaakt voer gemengd worden.

Dagelijkse dosering

 • Kleine honden of katten (tot 10 kg): 1 theelepel
 • Honden (> 25 kg): 2 theelepels
 • Honden (> 50 kg): 2,5 theelepels
Specificatie Omschrijving
Samenstelling Gecertificeerde biologisch cranberry-, bosbessen- en frambozenextract.
Inhoud 120 gram.

Wat zeggen de fijnproevers?

 • ”Nova eet veganistisch omdat ik zelf 3 jaar geleden veganist ben geworden. Het voelde daarna niet meer goed om vlees te geven. Nova heeft ook al sinds haar 1,5 jaar een aangeboren huidafwijking. 

  Nova,

  Vegan sinds:

  2019

  Favoriete snack:

  Buddy koekjes
 • Otis is een minpinmix van ruim 9 jaar. We hebben hem geadopteerd toen hij 20 maanden was in februari 2013. Hij zat toen in een asiel nadat hij met een aantal andere hondjes door de Dierenbescherming 6 weken daarvoor uit een slechte situatie was gehaald.

  Otis,

  Vegan sinds:

  2015

  Favoriete snack:

  de Whimzees Toothbrush
 • Ik ben zelf veganistisch (voor de dieren) en kwam in aanraking met VegaVriend en met Lisette Kreischer. Toen ik  meer las en leerde over vegan hondenvoeding leek dit mij een logische stap. Voordat Nera (een Roemeense lieverd) bij ons kwam had ik al het proefpakket van VegaVriend in huis! Wij gaven onze vorige Roemeense lieverd 10 jaar lang ‘gewoon’ hondenbrokken. Dit omdat je dit ‘gewoon’ zonder nadenken deed.  (Zij is een jaar geleden overleden.)

  Nera,

  Vegan sinds:

  juli 2020

  Favoriete snack:

  Whimzees Stix